Incheckad och klar

May 17, 2013 Sten > Lanza

Jag hade tänkt skriva lite mer inför tävlingen nu. Men helt plötsligt har WiFit på hotellet jätteproblem, så det får bli en kortis.

Idag har jag testat igenom cykeln en sista gång och finjusterat växlarna. Nu ska allt vara tipptopp och förhoppningsvis kommer inget att skaka sönder.

På eftermiddagen checkade jag in cykel och övrig utrustning. På samma gång passade jag på att reka växlingsområdet noga. Det är ett stort område som dessutom kommer byggas om under tävlingen så det ser annorlunda ut när man kommer in från cyklingen än det gjorde när man gav sig ut. Men nu har jag koll.

Frukosten är förberedd och trollbrygden för cyklingen är blandad och redo i kylen. Imorgon behöver jag bara sätta flaskor, gel mm på cykeln, kolla luften och gå ner till simstarten.

Idag annonserades preliminär slotfördelning. Goda nyheter! Min klass ser ut att få hela tre platser istället för förväntade två. Även om det implicerar fler tävlande i min klass får det nog ändå ses som en substantiell förbättring av möjligheten att knipa en slot till Hawaii. Det må vara hur det vill med den saken. Imorgon ska jag göra mitt bästa och så får vi se hur långt det räcker.

Ni kan följa tävlingen på ironman.com. Jag har startnummer 1718.


Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by CodeOOf.